dinsdag 31 augustus 2010

September

De "zomer" loopt spijtig genoeg op z'n einde en hopelijk heeft u er een beetje van kunnen genieten...
Ziehier wat nieuws vanuit het buurthuis:

Zoals steeds kan u iedere dinsdag om 12u30 bij ons terecht voor een verse en lekkere buurtmaaltijd (5€). (graag vooraf inschrijven 0496/349018)
Vanaf 12u30 zijn we op woensdag geopend en bieden we soep/croque-monsieurs aan en van 14u tot 16 verse pannenkoeken/wafels!
Op vrijdagavond vanaf 20u30 kan u gezellig een glaasje komen drinken en de 1ste zaterdag van de maand wordt er een spelletjesavond georganiseerd vanaf 20u!

Op 9 september start onze (gratis) pc-cursus "google-verkenner". De andere data zijn 13, 23 en 30/09 telkens van 13u30 tot 16u. We hebben momenteel nog 4 plaatsen vrij dus geef ons maar een seintje als u graag wil deelnemen?

De nieuwe reeks kleuterateliers start in oktober 2010

De jeugddienst Borgerhout startte vorig jaar met een gratis kleuteraanbod voor kinderen van vier en vijf jaar in Borgerhout. In oktober start een nieuwe reeks kleuterateliers onder begeleiding van de speelfee. Zij neemt de kinderen mee in een verhaal. Zo kunnen de kinderen hun creativiteit en fantasie de vrije loop laten. Tijdens dit verhaal leven ze zich helemaal in. Zo worden zij kunstenaar, sportatleet, zanger, turner enz. Hierdoor merken de kinderen wat ze goed kunnen en graag doen.
Formule - praktisch
De speelfee komt op vier locaties in het district. Iedere maand is er een nieuw thema. De bedoeling is dat zoveel mogelijk kinderen de kans krijgen om te proeven van verschillende speelnamiddagen. Daarom kan ieder kind maximum voor één locatie inschrijven voor een periode van drie maand.
In de Drei Pleintjes telkens de vierde woensdag van de maand van 14 tot 16 uur.
Info en inschrijvingen (de ateliers zijn gratis, wel vooraf inschrijven) Jeugddienst Borgerhout
- Moorkensplein 1 - 2140 Borgerhout - 03 338 17 41 of via email: Jeugddienst.borgerhout@stad.antwerpen.be

Geen opmerkingen: